"Левски" чака още спонсори

"Левски" чака още спонсори | StandartNews.com

"STRABAG" иска "сините" отново на първото място

"Левски" е на път да привлече поне още два спонсора, стана ясно днес сутринта. Тогава "сините" обявиха официално сътрудничеството си с една от най-големите строителни компании в Европа - австрийската "STRABAG". Той е за една година с опция да бъде подновен за още две. Логото на фирмата ще стои под номерата на играчите на гърба на фланелките.

"Радвам се, че имаме възможност да допринесем затова "Левски" да се върне на това място, на което принадлежи - на първото място", обяви Херберт Крутина, който е член на борда на директорите на "STRABAG" и отговорник за подразделенията й в Югоизточна Европа. Крутина пристигна директно от Виена за подписването да договора.

"Надяваме се за много победи заедно, както и стимулиране за работата с младите, което е много важно за един клуб. Разчитаме да станем по популярни в България и ще подновим партньорството, ако очакванията ни се оправдаят. За да бъдеш спонсор не трябва да имаш желание, а и средства. За последното ще се погрижим ние", заяви Крутина. Той обяви също, че компанията е готова да помогне на "Левски" и със строителна дейност.

"В момента правим нов стадион за "Рапид" (Виена), който ще е готов през 2016 г", допълни шефът в "STRABAG". "До края на месеца ще има нови договори със спонсори, не сме спрели да работим в тази посока", заяви пък Константин Баждеков. Изпълнителният директор на "сините" обяви, че "Левски" ще продължи да спазва финансова дисциплина и скоро няма да вдига бюджета.

Гаджев готов за мача с "Берое"

Бившият капитан на "сините" Владимир Гаджев е готов за повторен дебют на "Герена". Това ще стане срещу "Берое" в неделя. Халфът успя да навакса набързо с подготовката, след като се подложи на двуразови тренировки. Очаква се той да замени Боби Цонев, който се контузи тежко. Освен това "сините" губят за двубоя и Божидар Краев заради болки в кръста. Джереми де Нойер също се оплаква от болежки. Новото попълнение Линел Китанбала получи картотека, но ще гледа по всяка вероятност мача със старозагорци от трибуните.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай