"Левски" вече има директор. Ето кой е

Промени в ръководството

"Левски" вече има директор. Ето кой е | StandartNews.com

"Левски" вече има изпълнителен директор.

Тази длъгност ще изпълнява Даниел Боримиров, наследявайки на поста Иво Ивков. Бившият полузащитник на клуба обаче е само временен вариант, като успоредно с новите си задължения продължава да бъде председател на Управителния съвет на клуба.

Христо Йовов пък се завръща в клуба като член на новия УС, където попада и адвокат Борислав Георгиев. Те двамата идват на местата на Ивков и Радослав Разпопов, пише dir.bg.

"Левскари,

Днес, 25 април 2023 г., на заседание на Надзорният съвет на "ПФК Левски" се прие решение за промени в състава на Управителният съвет на клуба, с което бяха освободени досегашните членове на УС Ивайло Ивков и Радослав Разпопов и за нови членове бяха избрани Христо Йовов и адвокат Борислав Георгиев.

Новият Управителен съвет, с одобрението на Надзорния съвет избра за изпълнителен директор на "ПФК Левски" Даниел Боримиров, който временно ще изпълнява длъжността до последващ избор на изпълнителен директор на клуба.

Даниел Боримиров запазва качеството си и на председател на Управителния съвет на "ПФК Левски", написаха "сините" на официалния си уебсайт.

Ивков бе освободен в началото на месеца лично от мажоритарния собственик Наско Сираков по време на събранието на акционерите на столичния тим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай