Левскар изпратил Зидан с малък ФИАТ

Интересна случка от мача на Левски с Ювентус през 1999 година

Левскар изпратил Зидан с малък ФИАТ | StandartNews.com

Един от най-обичаните играчи на Левски и треньор в "синята" академия - Захари Сираков., разказва за изживяното около незабравимите сблъсъци с Ювентус и паметното гостуване в Торино през 1999 година.

"Вълнуващите ми мигове с Левски са били много. Ще разкажа за мача срещу Ювентус в Торино. Тогава за Ювентус играха имена като Зинедин Зидан и Антонио Конте, а треньор им беше Карло Анчелоти.

Мачът в Торино завърши наравно 1:1. Отборът на Ювентус се прибра, а ние отидохме да поздравим нашите фенове на стадиона. Когато се прибрахме в тунела, администраторът на отбора на Ювентус каза да изчакаме малко, защото Карло Анчелоти им се карал.

Не си спомням колко, но чакахме 15-20 минути, преди да ни поканят вътре. Влязохме вътре, сменихме фланелки. За моя радост аз си смених фланелката с голямата звезда Зинедин Зидан. До ден днешен фланелката стои в моя гардероб.

После гледах от автобуса футболистите на Ювентус с какви модерни коли си тръгват. Чудех се Зидан дали няма да си тръгне с Ферари. А той се запъти към едно скромно Фиат Пунто, сложи си сака и си замина. Гледах изумен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай