Лечков откри "Каменица" в Бургас

Лечков откри "Каменица" в Бургас | StandartNews.com

Бронзовият медалист от САЩ '94 и вицепрезидент на БФС Йордан Лечков откри втория полуфинален кръг от "Каменица Фен Купа 2015". Турнирът на приятелите от квартала този уикенд се играе на ст. "Каменица Арена" в Бургас.

В него ще вземат участие най-добрите 32 отбора от морския град и Ямбол, доказали се измежду близо 100 тима, взели участие в квалификациите за тези две области. Гости на откриването бяха още зам.-кметът на община Бургас по здравеопазване, социални дейности и спорт д-р Лорис Мануелян, Весела Деведжиева, началник-отдел "Спорт" в общината.

В демомача участваха бившите бургаски футболисти Милен Георгиев, Пламен Крумов и легендарният екснационал Радостин Кишишев. Двубоят завърши 3:3 след дузпи, като голове вкараха Георгиев и Тинката. Националните шампиони за 2014-а "Лазур" разгромиха на старта "Барса Бургас" с 4:1. И през този сезон всеки гол ще носи лев в дарителската кампания "Дари Гол". Най-добрият тим от Бургас и Ямбол ще спечели квота за националните финали на турнира и ще се приближи с още една крачка до приключението зад кулисите на "Камп Ноу", което очаква златните медалисти от този сезон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай