"Лалетата" тренират във фоайе на хотел

"Лалетата" тренират във фоайе на хотел | StandartNews.com

В Холандия нямат търпение да дойде вторият им мач от Мондиала. След като разгромиха световния шампион Испания 5:1, уте "лалетата" играят с Австралия. 

След тренировката днес тимът седна на по кафе във фоайето на хотела им в Порто Алегре. Повечето играчи обаче не ги свърташе на едно място и те започнаха да си подават край масите. Шоуто продължи и пред хотела. Ариен Робен излезе и започна да се снима с насъбралите се фенове. Рок музика звучеше от тълпата, което допълнително зарадва крилото на "Байерн". Накрая Робен си направи снимки за спомен и с някои от военните полицаи, които пазят тима.

"Имаме шанс да се класираме. Австралия е труден отбор, но ние ще спечелим", каза звездата Робин Ван Перси.

Тъмно пиво и ден почивка без секс

Цонко Цонев, кмет на Каварна

Гвоздеят в утрешните мачове е Испания - Чили. Този мач се явява последен шанс за иберийците. Южноамериканците са много корав тим, но Испания ще хване последния влак и ще бие. Истината е, че така ми се иска, защото съм испанофил. Определено очаквам надъхан, даже кървав мач. Такова мътно и тъмно футболно дерби обезателно трябва да се комбинира и с тъмно пиво. Бирата пък да се консумира с чипс, както си му е редът. Това е моята рецепта за този толкова интригуващ двубой. Единственият недостатък е, че след тъмното пиво на мъжете ще им се доспи. Така че - жените да се готвят тази вечер да минат без секс. Хем да не им става навик всяка вечер да бъдат задоволявани - и на нас мъжете понякога ни е нужна почивка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай