Куршума иска в "Левски

Куршума иска в "Левски | StandartNews.com

"Синият" бус радва феновете в Югозапада

Искам в "Левски", заяви пред "Лайвспорт" нападателят Джъстин Менголо - Куршума. Той не се появи за подготовка с "Университатя" (Клуж) и засили слуховете, че напуска. Голаджията обаче уточни, че все пак ще се види с ръководството на румънците, тъй като има договор. Куршума също така е наясно с преминаването на защитника Емил Нину в българския гранд. Двамата играха заедно в "Университатя". Вратарят Кристиян Наумовски обаче продължава да създава главоболия на "Левски". Той разтрогна едностранно контракта си и обяви, че ще търси обезщетение. Македонецът се завърна в "Динамо" (Букурещ).
Изненада за феновете от Югозапада готвят "Сините". Бусът на мобилния магазин пътува към Сандански, където тимът е на подготовка. Всеки желаещ ще може да си закупи от него най-новите артикули с юбилейната клубна емблема, календари за 2015 година, шалове, значки. Ръководството е подготвило и специална оферта, като само за двата дни на престоя в Сандански ще пусне на промоционална цена от 50 лева фланелките с брандирани номера и имена на играчите.
Фенбусът на Левски ще пристигне за следобедната тренировка на "сините" в четвъртък, която също е изненада за феновете. Тя ще се проведе от 14,30 часа на стадиона в село Старчево. В петък, когато "Левски" играе контрола с "Вихрен", мобилният магазин ще бъде разположен на пистата на Градския стадион.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай