Костов скочи на вратаря Голас

Костов скочи на вратаря Голас | StandartNews.com

Треньорът на "Ботев" (Пд) Николай Костов хвърли вината за равенството 2:2 с "Пирин" (Благоевград) върху вратаря на тима Виктор Голас. Бразилецът допусна фатална грешка в края на двубоя, която коства победата на "канарчетата". "Изпуснахме спечелен мач. Противникът не ни изненада с нищо и изобщо не очаквах да ни изравнят. Още преди попадението се видя нервност при нашия вратар. Той има основна вина за гола. Някои футболисти отпаднаха физически и трябваше да направя смени в края. Това оказа влияние върху играта ни", анализира мача Костов.

Шенсой: Феновете са клиенти в магазин

Треньорът на "Пирин" (Благоевград) Наджи Шенсой за пореден път изби рибата. Спецът бе в добро настроение след равния с "Ботев" (Пд) и за пореден път зарадва родните фенове с нова доза бисери. "Гледам на запалянковците като на клиенти. Те винаги са прави. В един магазин могат да купят стока, но може и да не купят. Ти трябва всеки път да им казваш "Благодаря". Без тях, ще трябва да затворим магазините", заяви колоритният треньор по адрес на привържениците на клуба. Той също похвали съдийството в "А" група и отсече, че няма от какво да се оплаква.

Неделев обеща реванш

за феновете на "Ботев" след изпуснатата победа в мача с "Пирин". "Изравниха ни в последната секунда, но такива неща се случват във футбола. Вдигаме главите. След четири дни имаме друг мач и можем да се реваншираме на феновете", обеща Тошко. На 3 март "канарчетата" приемат "Славия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай