Конър Макгрегър стана лице на България. Най-голямата реклама

София пощуря по уискито му, щастливците имат бутилка с автограф

Конър Макгрегър стана лице на България. Най-голямата реклама | StandartNews.com

Дни след като ирландският боец Конър Макгрегър бе голямата звезда на гала вечерта Max Fight 56 в столичната зала "Арена София", столичният хайлайф не спира да лайква снимки на десетките щастливци, успели да се докоснат до шампиона в две категории на UFC.

Магазините с алкохол отчитат ръст на продажбите на неговото уиски - Proper 12, а ВИП персоните не спират да се фукат в социалните мрежи с бутилката, на която има негов автограф.

Това е Макгрегър! За пореден показа, че е уникален боец, но и предприемчив бизнесмен. Както обича да казва: Обичам да живея живота си като маратон, а не като спринт.

Какво впечатление му направи България, тепърва ще разберем.

Не успя да чуе 100-те кабагайди, но пък се възхити от изпълнението на "Една българска роза" от Глория и се разтанцува на песните на Азис. Оправи настроението на Борисов, вкара под прожекторите Златко Баретата, короняса Пепелянката. 

А после, с комплиментите си за ненадминатия в бокса Серафим Тодоров - Сарафа, с обаждането си до великия Флойд Мейуедър, в което му казва:  "Пич, виж кой е до мен в България. Единственият, който някога те победи", Конър направи една от най-големите реклами на страната ни.

Може и да не знае много за националната ни история, но вече е фен на националната ни валута, видно от поста му "В България ми викат 'Големия Лев".

Няма спор, той си е голям лев, защото неговото финансово състояние се оценява на около 400 милиона долара. А самият той твърди, че има доста повече пари и вече се обявява за милиардер.

В същото време обаче казва, че се гордее не толкова с титлите и парите си.  Макар роденият в Дъблин спортист да държи редица рекорди в бойните спортове, сред които са: най-бърз нокаут в шампионски двубой (КО, 13 секунди, Жозе Алдо), най-много продадени PPV пакети за ММА битка (UFC 229) и най-много последователни спечелени бонуси в UFC (8), е категоричен, че най-голямата му гордост са двамата му сина и дъщеря му.

Чака с нетърпение и четвъртото си дете.

Искам да съм добър баща и да давам добър пример, да ги подкрепям, казва Макгрегър, който си остава един от най-емблематичните бойци на новото хилядолетие.

 

 

 

 


 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай