Кобрата се боксирал с тайна контузия последните 2 г.

Кобрата се боксирал с тайна контузия последните 2 г. | StandartNews.com

София. Кубрат Пулев сподели, че през последните 2 години е страдал от контузия, която го е мъчила и намалявала ефективността му в мачовете, предаде бТВ. Боксьорът обаче заяви твърдо, че травмата вече е минало и няма да му попречи в мача срещу Владимир Кличко за Световната титла, който ще се състои до края на тази година.

„Умишлено не съм говорил за контузията си, за да не съм уязвим пред съперниците си. Не съм човек, който се оплаква. Дори и да ми е било трудно, не съм ви го споделял. Не е нужно да навлизам в подробности за тази контузия, мисля, че естеството й не е толкова важно и каква е точно. Важното е, че всичко това вече е минало и гледаме напред", разкри Кобрата.

Той отново заяви, че среща с Кличко по правилата трябва да има до края на годината. Преди това обаче боксьорът трябва да се изправи срещу други 1,2-ма противници, за да е сигурен, че ще е в оптимална форма за боя с украинския шампион.

По всяка вероятност следващият мач на Пулев ще е през април, в Германия. Името на съперника му все още не е официално оповестено. През лятото се предвижда Кобрата да зарадва и феновете си в България с изява на родна земя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай