Кобрата бие по 31 пъти гума с бухалка

Кобрата бие по 31 пъти гума с бухалка | StandartNews.com

Какво е Пулев? Пай или предястие?, скочи на нашия Бригс

Уникално видео излезе в интернет с тренировка на Кубрат Пулев. Нашият боксьор шашка украински телевизионен екип със страховитите си удари по автомобилна гума. Кобрата прави силовото упражнение, използвайки дървена бухалка. Българинът не знае милост, нито умора като броя на ударите в серия за време стигат до 31. "Хороший инструмент" ("Добър инструмент" - от руски) казва Кубрат с усмивка към камерата. Според немските медии стилът е заимстван от звездата в "Семейство Флинстоун", малкия, но много силен Бам-Бам.

"Знаем всеки детайл в играта на Кличко и че обича боя от далечна дистанция. Нашата тактика трябва да е противоположната. Ключът към успеха е скоростта, която притежава Кубрат", заяви в интервю за Спортбокс.ру треньорът на Кобрата Ото Рамин. "Владимир победи Поветкин с чисто физическите си данни. Той играе от далечна дистанция, а в близка и средна се опитва да пресече всякакви действия на противника. Нашата работа се състои в това - Пулев да реши този проблем. Да работи ефективно на удобната за него дистанция. За това трябва сериозна физическа сила и към това сме се насочили", категоричен бе немецът.

Циркаджията Шенън Бригс пък продължава с провокациите. След като нападна на два пъти в близките дни Кличко, и Влад си нае бодигард да го пази, американецът скочи и на Кубрат. "Кой, по дяволите, е Пулев? Какво е Пулев? Това пай ли е или някакво предястие?", написа той в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай