Кобрата не е желан съперник за Джошуа

Британецът си избра други 6 с които иска да се бие

Кобрата не е желан съперник за Джошуа | StandartNews.com

Българският профибоксьор Кубрат Пулев не е сред тези с които иска да се бие Антъни Джошуа, световен шампион по бокс в тежка категория във версиите IBF, WBA, WBO и IBO.  
Британецът, който все още не е потвърдил официално, че е съгласен да се боксира с българина пред празни трибуни на стадиона на Тотнъм на 25 юли, изреди шест имена, които смята за достойни да се изправят срещу него на ринга. Сред тях обаче липсва това на най-добрия български боксьор при професионалистите. 
“Има шестима боксьори, с които бих се бил с удоволствие. Усик, Уайлдър, Фюри, Ортис. Кой още? Смятам, че това са по-голямата част от тях. Адам Ковнацки, Джарел Милър, това е достатъчно, коментира Джошуа пред “Скай Спортс”.

Освен Кубрат Пулев британецът пропусна и Дилиън Уайт - един от предизвикваите го на двубой. Двамата се срещнаха в Лондон през 2015 година, когато Костотрошача бе нокаутиран в седмия рунд. 

Дори и да няма желание да боксира с Пулев, на Джошуа все пак би му се наложи, ако не иска да оваканти пояса на Международната боксова федерация (IBF).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай