Кобрата може да е следващия съперник на Джошуа

Това призна промоутърът на световния шампион Еди Хърн

Кобрата може да е следващия съперник на Джошуа | StandartNews.com

Грандиозната битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябваше да се състои първоначално през 2017 г., но контузията на българина я осуети. Две години по-късно обаче двубоят отново изглежда на дневен ред. 

Поне това си пролича от думите на промоутъра на британеца Еди Хърн. Според него, следващият мач на клиента му ще е за защита на една от световните му титли. А претендент за колана му в IBF е именно Кобрата. 

Другият вариант за мач пред британеца е украинецът Олександър Усик, който ще бъде обявен за официален претендент за световната титла във версия WBO. Така че с един от двамата ще е следващият мач на хегемона в тежка категория на професионалния бокс. 

"Какви са опциите за бой на Антъни след мача с Руис? Ами не са много. Едната е да направим мач с Кубрат Пулев, който е задължителен претендент от IBF. Другият вариант е битка с Олександър Усик, за когото разбирам, че е претендентът от WBO."

"Теоретично, можем да направим и мач с Дилиан Уайт. Но такъв ще има вероятно след битката със задължителния претендент за една от тези версии. Така че вероятно с него можем да организираме мач през ноември", заяви Хърн. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай