Кобрата: Мачът с Джошуа е сигурен за 12 декември

Човек може и сам да успее, заяви Пулев за раздялата си с Андреа

Кобрата: Мачът с Джошуа е сигурен за 12 декември | StandartNews.com

Профибоксьорът Кубрат Пулев разкри в ефира на Nova, че на 97% е сигурно, че ще се бие с Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон. 

"Психологията на българина все още е робовладелска, иска ми се българите да бъдат по-смели и обществено отговорни. Любовта към България трябва да се върне, не само на своето. Всички са си направили къщи, а излиза на улицата е кал и прах. Всеки се е затворил мисли за себе си и за децата си, да това е важно, но трябва да се променим".

"Човек трябва да работи за обществото, да бъдем полезни за обществото, имаме много силни песни, ако не си направил нищо за себе си и за родината си, не си направил нищо. Има честни и доблестни българи. Когато човек е независим, той има свободата". 

"На 97 процента мачът е сигурен, за 12 декември, сега тренираме, мачкаме, трябва да прославим България, трябва да победим", каза още Кобрата по повод битката с Джошуа.

"Човек трябва да вярва в себе си, да изисква от себе си, по този начин той се развива. Не обичаме себе си един вид", добави той. 

"С Андреа се разделихме, когато човек иска да успее, може и сам, може и с човек до себе си да побеждава", коментира Пулев раздялата си в певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай