Кобрата готов да целуне и жена с Covid-19

Нямате представа колко добре съм подготвен, заяви пред медиите Пулев

Кобрата готов да целуне и жена с Covid-19 | StandartNews.com

Профибоксьорът Кубрат Пулев заяви, че до края на седмицата трябва да стане ясно дали ще има мач срещу Антъни Джошуа за световната титла в категория IBF или не. Пулев  даде пресконференция, на която заяви, че от Sky Sports са били много разочаровани, че е обявил двубоя предварително в своя Фейсбук, тъй като за момента няма нищо официално. 

Пулев обаче е категоричен, че въпреки, че няма нищо обявено официално той се подготвя за срещата с британеца. 

„Готов съм дори с болна от коронавирус жена да се целуна“, обяви на майтап Кобрата по време на специалната си пресконференция в София. На нея той обяви подписването на нови спонсорски договор и говори за подготовката си преди историческия мач в тежка категория срещу шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон.

"Когато пуснах публикацията във своя фейсбук, в Англия и от Sky Sports скочиха за това, че съм обявил мача предварително. Това означава, че засега срещата все още не е обявена официално. Аз все пак си имам договор и затова сега нямам право да говоря нищо относно предстоящата среща. Очаквам съвсем скоро да обявят мача. Въпреки че нищо не е обявено официално, аз все пак тренирам и се подготвям доста добре. Не е лесно да се организира подобен мач. Към края на седмицата би трябвало да стане ясно дали ще има мач, или няма да има", каза Кобрата.

"Коментирали сме "O2 Арена" в Лондон, но генерално за мен няма значение къде е позициониран ринга. Важно е какво се случи в него, стига да се стигне до мач. Джошуа си е Джошуа, но ние хората обичаме да възвеличаваме определени личности. Анди Руис беше 8-ми в ранглистата и с един мач стана първи. Животът е един драматичен филм, така че човек трябва да е позитивен и да остане спокоен. Аз силно вярвам в собствените си сили и не смятам, че публиката до такава степен може да помогне. Ако един спортист е концентриран и достатъчно добре подготвен ментално и физически, дори цялата публика да е срещу него, това може само да го мотивира", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай