Кметът Панов поиска ревизия в Етър

Кметът Панов поиска ревизия в Етър  | StandartNews.com

Велико Търново. Кметът Даниел Панов е поискал справка за с всички документи, приходна и разходна част на футболния клуб, за да стане ясно какво е участието на всеки акционер.

Община Велико Търново има 34% участие. Ако мажоритарните собственици на "Етър" освободят старши треньора, няма да помагам на отбора, каза  Даниел Панов, след откриването на спортното училище. Най-вероятно ще се  свика обществен съвет за да се търси изход от кризата в отбора. "За мен няма друг треньор, треньорът е Цанко Цветанов, каза градоначалникът. Със случващото се във футболния  клуб ще бъде запознат и общински съвет.

След края на срещата между "Етър" и "Пирин" (Гоце Делчев) във Велико Търново, който завърши 0:1 в полза на гостите всички акционери на ФК "Етър" са провели среща, на която е решено треньорът на клуба да остане Цанко Цветанов. Твърдо заставам зад треньора Цанко Цветанов и ще отстоявам с всички мои правомощия като акционер. Това каза кметът на Община Велико Търново по повод информацията за освобождението на старши треньора на ФК "Етър" Цанко Цветанов.

Малко след като кметът Даниел Панов си е тръгнал от срещата, тя е продължила с взаимни обвинения. "Смятам, че разговорът, който проведохме на стадиона, това е разговорът, който е проведен с кмета на общината и с мен като представляваща институция, всичко останало след този разговор за мен са клюки, интриги, които се създават", заяви градоначалникът.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай