Кличко се кълчи на купона на "Байерн"

Кличко се кълчи на купона на "Байерн" | StandartNews.com

"Байерн" очаквано постигна исторически първи требъл в историята си. В събота вечер, баварците биха 3:2 "Щутгарт" и след трофеите от Бундеслигата и Шампионската лига, те взеха и Купата на Германия. След последния сигнал на олимпийския стадион в Берлин започна лудият купон. След като Филип Лам вдигна третата купа за сезона, той и съотборниците му започнаха да пръскат с бира треньора Юп Хайнкес.

"Радостен съм, че това вече няма да се повтори, тъй като костюма ми сега мирише просто ужасно", отбеляза шеговито той.

"Празничната атмосфера все пак ни погълна. Тази победа беше фантастична, абсолютно невероятен момент", сподели още Хайнкес.

Както е известно от следващия сезон начело на баварците ще е Пеп Гуардиола. "Ще му е трудно", прогнозира Бастиян Швайнщайгер.

След като се изкъпаха, играчите се насочиха към парти залата на стадиона в германската столица. Там вече бяха звезди като скиорката Мария-Хьофъл Рийш и певеца Тим Безко. Световният шампион по бокс Владимир Кличко също се включи в тържествата и дори потанцува. Франк Рибери и Швайнщайгер грабнаха микрофини и започнаха да рапират. После всички футболисти се хванаха на влакче. Бирите и уискитата се лееха на корем. След 1,30 ч през нощта, повечето играчи хукнаха по дискотеките в Берлин. Най-активни бяха Франк Рибери, Давид Алаба, Ердан Шакири, Жером Боатенг и Рафиня. Петимата осъмнаха в нощния клуб "Пуро", а персоналът се принуди да ги изгони към 7 сутринта, тъй като бяха останали само те.

Феновете на "Байерн" пък явно се бяха уморили от грандиозни хореографии и спектакли. През целия мач, привържениците вдигнаха само един плакат най-който пишеше: "Ощееееееееееееее".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай