Казахският Криско удря рамо на Мъри

Казахският Криско удря рамо на Мъри | StandartNews.com

Мощна подкрепа ще имат Станимир Стоилов и "Астана" за утрешното домакинство в Шампионската лига срещу "Галатасарай". Фенове и медии в Казахстан очакват поне първа точка за отбора в най-комерсиалния клубен турнир. За организацията на привържениците пък се погрижи местната поп звезда - Ануар Нурпейсов. Казахският Криско е направил цял програма с песни, които привържениците да изпълняват през първото полувреме. "Второто полувреме ще реагираме на място. Зависи от развоя на мача", заяви Нурпейсов пред "vesti.kz". Той има готовност да изпрати речитатива на всички фенове на техните смартфони. За целта на входовете привържениците само трябва да дадат координатите си. "През целия мач ще освиркваме Лукас Подолски. Трябва да му го върнем, тъй като след жребия той публикува в "Туитър" снимка на Борат, за да ни осмее", заяви още певецът.

В същото време ръководството на "Астана" направи жест към феновете. Стадионът на казахстанците е почти извън града и са организирани специални рейсове за агитката. "Не си взимайте колите. И без това няма достатъчно места за паркиране", заявиха от клуба.

В "Галатасарай" си скубят косите. Голямата звезда Уесли Снайдер е под въпрос. Холандецът получи травма в последния мач турците - победата с 2:1 над "Газиантеп". "Чим Бом" пристигнаха в Казахстан още вчера. "Ще ни е нужна аклиматизация. Полетът бе много дълъг. Имаше и убийствена турболенция", оплака се защитникът на Жезон Денайер. Шведският съдия Мартин Стрембергсон ще ръководи двубоя. Ще му помагат сънародниците му - Данизли Густавсон и Хоаким Флинк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай