Kamenitza Фен Купа се завръща в Плевен

Kamenitza Фен Купа се завръща в Плевен | StandartNews.com

Плевен. Най-големият турнир по футбол за аматьори Kamenitza Фен Купа 2013 продължава с регионалния полуфинал в Плевен (8-9 юни). Всеки от 32-та класирали се отбора от Плевен, Велико Търново и региона ще играе по минимум 3 мача, тъй като схемата на регионалните полуфинали е променена и ще започне с групова фаза, вместо с познатите директни елиминации. Новата игрова схема е само една от всички изненади, които Kamenitza Фен Купа 2013 предлага. Голямата награда за шампионите тази година е пътуване до Рио де Жанейро и гледане на мач на култовия стадион Маракана тази есен. За пръв път в историята на турнира в тазгодишното издание награда да пътува заедно с Шампионите ще спечели и един фен, като той ще може да вземе със себе си и още двама свои приятели. Всеки, желаещ да стигне до Маракана, може да участва в специална игра „Извърви пътя до Маракана", която също ще бъде част от програмата на Kamenitza Фен Купа 2013 в Плевен.

И тази година много нови и атрактивни футболни емоции и награди ще раздадат и партньорите на Kamenitza Фен Купа - Adidas, GLOBUL, Samsung и Ford Moto-Pfohe. На 8 юни мачовете от груповата фаза ще са от 9 до 17,10 ч. Официалното откриване ще е в 12,00 ч, като за него са поканени кмета на на Община Плевен проф.д-р Димитър Стойков, легендарния футболист Пламен Гетов, олимпийската шампионка Тереза Маринова и световния шампион по бокс Детелин Далаклиев. След церемонията по откриването ще има демонстративен мач между отбора на Община Плевен и сборен тим от видни обществени личности на Плевен.

В неделя от 9 до 12,00 ч са директните елиминации (1/8, ¼ и ½ финали). От 11 до 11,30 е финала на „Точен шут", а финала е от 12,30 ч. Призьорите ще бъдат наградени в 13,10 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай