Камата: Заложете €88 за требъл на "Барса"

Камата: Заложете €88 за требъл на "Барса" | StandartNews.com

Стоичков не е добър треньор, защото беше нападател, смята Куман

Заложете 88 евро за требъл на "Барселона" този сезон, призова Христо Стоичков. Камата бе на откриването на нов букмейкър в Испания, а в сряда ще гледа реванша от Шампионската лига срещу "Ман Сити".

"8 е любимото ми число. Смятам, че Лео Меси и компания имат сили да спечелят всичко възможно", каза Стоичков и още веднъж направи прогноза. Той смята, че "Барса" ще бие леко "Сити". Камата за пореден път изрази предпочитания към Меси пред Кристиано Роналдо. "Португалецът гледа само сравненията с Лео. Той се дразни, когато Меси е пред него, който просто се концентрира върху играта. За това аржентинецът е на нивото на играчи като Пеле, Марадона и Кройф", добави още Стоичков. Той заяви, че не е затворил вратата си в бъдеще да заеме пост при каталунците. "Има време. Сега работя в Мексико. Бъдещето ще покаже", добави Стоичков. Модерния ляв похвали треньорите на "Барса" и "Реал" Луис Енрике и Карло Анчелоти. "И двамата са отлични специалисти. "Ел Класико" ще е много интересно, но аз съм убеден, че каталунците ще го спечелят", каза още Стоичков.

В същото време бившият съотборник на Камата в "Барса" Роналд Куман заяви защо според него Христо не е успял за сега като треньор. "Той тичаше само напред и нямаше поглед върху цялата игра на отбора като футболист. Повечето успешни треньори са били футболисти с дефанзивни функции - Кайзер Франц, Фабио Капело, Ван Гаал, Арсен Венгер, Лоран Блан и др.", обясни Куман, който в момента е мениджър на "Саутхямптън" в специално интервю за "Новспорт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай