Камата носи риза и налъми в ГДБОП

Приятели ще му носят цигари и портокали в ареста

Камата носи риза и налъми в ГДБОП      | StandartNews.com

София.  С раирана риза и налъми ще се яви Христо Стоичков в ГДБОП. Както е известно, във вторник следобед той ще бъде разпитан за уредени мачове.

Главната причина да бъде привикан е интервюто му в "Стандарт", където казва, че не случайно националният отбор на България е разследван, не случайно хора отвън ровят БФС, не случайно са хванали юноши за уговорки и призова вътрешния министър Цветан Цветанов да се намеси. "Сто пъти съм му казал: "Влез и се погрижи за това, което става. Вече почнах да се съмнявам, че и той е в играта. Толкова ли е трудно да се разкрие едно толкова очевадно нещо?", обяви тогава Ицо.

Като истински мъжкар Стоичков обяви, че стои зад думите си, взе си призовката и днес в 16,00 ч ще е пред входа на ГДБОП. Пред свои приятели той се похвалил на шега, че ще си носи раирана риза за всеки случай и дори ги помолил да му намерят чифт налъми. "Трябва да съм готов, ако ме арестуват", подхвърлил Ицо. Аверите му от своя страна обещали още в петък да му занесат цигари и портокали.

Само 24 часа след разпита обаче Камата трябва да е край тъчлинията на "Герена" за мача на неговия "Литекс" с "Левски". Това ще е първата му поява на стадиона на "сините" като треньор. Легендата на ЦСКА ще е най-големият дразнител за феновете на домакините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай