Изрезки дават сили на "Левски"

Ще ги видим "Ботев", закани се Илиан Илиев

Изрезки дават сили на "Левски" | StandartNews.com

София. Големите усти на "Ботев" ядосаха колегите си от "Левски". "Сините" ще ползват за допинг преди мача днес изказванията на "канарчетата".

Илиан Илиев разкри, че в съблекалнята е поставено табло, на които футболистите лепят изцепките на съперниците си по медиите. "Лично мен това ме мотивираше навремето", обяви треньорът. "Хубаво е, когато отбори с традиции са в "А" група.

Уважаваме ги, но мачът е на "Герена". Ще трябва да ги победим. Нека да дойдат и да покажат какво могат като говорят толкова много. Ние нямаме специални премии. Трябва още от началото на мача да им покажем, че сме по-добри", отсече варненецът. Той разкри, че единственото му притеснение е грипът, който върлува на "Герена". "Имаме проблем с лек вирус, който мъчи Йовов, мен и щаба ми", завърши треньорът.

Столичната полиция постави мача между "Левски" и "Ботев" до вечното дерби. Над 600 полицаи ще охраняват срещата на "Георги Аспарухов" днес.

Причината за това е, че агиткити на "сините" и "канарчетата" не се долюбват. Органите на реда се опасяват от сблъсъци. Гостите ще бъдат подкрепяни от 2500 свои привърженици. А мнозина се заканиха, че ще пробват да влязат на стадиона извън квотата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай