Изкуство на терена! Ботев (Пловдив) разгроми чуждестранен тим

По време на мача имаше червен картон

Изкуство на терена! Ботев (Пловдив) разгроми чуждестранен тим | StandartNews.com

Отборът на Ботев (Пловдив) постигна втора победа в контролните срещи от подготвителния си лагер в Турция, информира БТА. „Канарчетата“ надделяха с минималното 1:0 над руския Рубин (Казан) в четвъртата си проверка на турска земя. Единственото попадение в мача бе дело на Мартин Секулич в средата на първата част. 

Двубоят започна равностойно, но в 22-ата минута Ботев излезе напред в резултата. Вратарят на Рубин излезе напред при една силно изритана напред топка, но не се справи убедително с изчистването ѝ от границата на наказателното поле и тя попадна в Мартин Секулич, който без забавяне я прати в мрежата за 1:0. 

През второто полувреме и двата тима имаха добри възможности за гол. В началото на втората част Дилан Мертенс получи на изгодна позиция в наказателното поле, но шутира неточно. 

Последваха силни минути за отбора на Рубин, в които на няколко пъти Стефан Смъркалев се намеси решително. В самия край на мача пък футболист на руския тим бе изгонен от игра след втори жълт и съответно червен картон и така Ботев се поздрави с успеха.

Това бе четвърта контрола за играчите на Душан Керкез от лагера в Белек, като до момента „жълто-черните“ допуснаха загуби от от полския Гурник (Забже) и от унгарския ФК Пакши и постигнаха минимална победа срещу датския Вейле. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
imunobor
преди 2 месеца

Разгроми? Ти на какви опиати си бе Влахлиев

Откажи