Италианци се присмяха на Валери Божинов

Той бяга в Сеул

Италианци се присмяха на Валери Божинов | StandartNews.com

Лошите новини в професионален и личен план за Валери Божинов не спират. Поредната порция гавра с родния нападател си направи сайтът "Калчомеркато". Според уважаваната медия Божинов е най-лошото, което се е случило на италианския "Верона" през отиващата си 2013 година. Острието пристигна в тима под наем от "Спортинг" (Лисабон) на 31 август 2012, а на 17 януари тази година бе разкаран, въпреки че договорът му бе до края на сезона. Това означава, че той има само 2 седмици при веронци за настоящата 2013-а, което явно все още се помни в града на Ромео и Жулиета.

"Много хора сигурно вече забравиха, че Божинов игра във "Верона". Той е типичен пример как не трябва да се вземат футболисти. От играч като Божинов се очакваше много повече, но той бе пълно разочарование и не се сработи с тима. След това отиде във "Виченца", а сега е свободен и не играе футбол", пише изданието в анализа за Валери.
Нападателят е на път най-накрая да си намери отбор. Той има изключително примамлива оферта от корейския ФК "Сеул". Освен тлъста заплата Божинов ще получи от клуба кола и апартамент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай