Исторически обрат в Мелбърн! Медведев отива на финал

След 5-сетов спектакъл, продължил над 4 часа

Исторически обрат в Мелбърн! Медведев отива на финал | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Даниил Медведев е вторият финалист на Australian Open, след като сътвори изумителен обрат над Александър Зверев и го надигра в 5-сетов спектакъл - 5:7 3:6 7:6(4) 7:6(5) 6:3. Зверев показа, че победата му над Карлос Алкарас е била напълно закономерна и дори надгради над представянето си от четвъртфиналната фаза на състезанието, но не издържа на напрежението в решителните моменти от сблъсъка и записа шеста загуба в последната година от този съперник. 

Самата среща премина почти изцяло под диктовката на Зверев в откриващите два сета, тъй като той се възползваше отлично от дефанзивната позиция на опонента си и излезе близо 40 пъти на мрежата, показвайки отлични рефлекси, за да спечели над 80 процента от разиграванията, когато се озоваваше в тази зона от корта.

Но руснакът заигра много по-агресивно във втората част от мача и заслужено сътвори един от най-впечатляващите си обрати някога, триумфирайки в тази същинска 4-часова и 30-минутна епика в Мелбърн, пише tennis.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
blushloren
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/biox

Откажи