Инженера иска да е шеф в ЦЕВ

Инженера иска да е шеф в ЦЕВ | StandartNews.com

Инженер Данчо Лазаров продължава да изумява. Шефът на родната федерация по волейбол иска да се кандидатира за вицепрезидент на Европейската волейболна конфедерация (ЦЕВ), съобщи "Блиц". Това трябва да стане ясно на форума на ЦЕВ, който ще бъде след Европейското първенство в България и Италия през октомври.

Интересното е, че всъщност настоящото ръководство на родния волейбол бе обявено за нелегитимно от Софийски апелативен съд. Това решение беше веднага обжалвано от БФВолейбол, като се очаква Върховният касационен съд да разгледа молбата на централата през декември. За европейското, което ще се проведе у нас и в Италия през октомври, пък все още няма работещ сайт и вината е на федерацията, която отхвърли проекта на Стефан Августинов.

---

Мъжкият ни национален отбор по волейбол ще стартира официално подготовка за Европейското първенство на 15 август. Селекционерът Пламен Константинов събира играчите в София, като в продължение на седмица тренировките ще се провеждат в зала "Христо Ботев" и във фитнеса. После тимът отива на Белмекен (от 22 август до 11 септември). Следва втори лагер - от 14 до 25 септември в Правец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай