Интригуващи 1/8-финали от Шампионската лига по Max Sport

Вторник вечер MAX Sport 2 и MAX Sport 3 отново ще предложи на футболните фенове два интригуващи двубоя

Интригуващи 1/8-финали от Шампионската лига по Max Sport | StandartNews.com

Вторник вечер по MAX Sport 2 и MAX Sport 3 отново ще предложи на футболните фенове два интригуващи двубоя от 1/8-финалната фаза в Шампионската лига.

Първият съперник в директните елиминации за защитаващия титлата си Байерн Мюнхен е италианският Лацио. Двубоят, домакин на който ще е „Стадио Олимпико“ във Вечния град, е с начален час 22:00 и ще се излъчи пряко по MAX Sport 3. Баварците влизат като фаворит в сблъсъка, въпреки че формата им след спечелването на Световното клубно първенство не е впечатляваща. Последните два кръга в Бундеслигата баварците записаха домакинско 3:3 срещу Арминия и загуба с 1:2 като гост на Айнтрахт Франкфурт.

Домакините от Рим стабилизираха представянето си в последните месеци и със сигурност са готови да поднесат изненада на своя стадион.

По същото време, но по MAX Sport 2, Атлетико Мадрид посреща Челси. Заради COVID ограниченията за английските тимове в европейските клубни турнир, домакин на сблъсъка ще е „Арена Национала“ в румънската столица Букурещ. Невъзможността мачът да се състои на „Уанда Метрополитано“, както и лошата форма на момчетата на Диего Симеоне, които имат само 1 победа в последните си 4 мача в Ла Лига, прави двубоят съвсем непредвидим.

Тимът на Челси пък със сигурност ще се опита да вземе добър резултат в първия 1/8-финал, тъй като се намира в подем след треньорската рокада и идването на Томас Тухел на мястото на Франк Лампард.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай