Илияна ще работи с Нешка

Илияна ще работи с Нешка | StandartNews.com

София. Готвим съвместен проект с Нешка Робева. Свързан е с изкуството, с нейната дейност до момента, а именно - шоуто, което има с танцувалната трупа. Това обяви пред bTV Илиана Раева, която миналата седмица хвърли оставка като треньор на ансамбъла по художествена гимнастика.

Тя добави, че отдавна е в добри отношения с колежката си в художествената гимнастика. „Нашите скандали не са били на лична основа, центърът им винаги е бил професионален. Просто всяка изразява своята позиция и ще продължи да го прави”, каза още бившият треньор на българските гимнастички.

Раева коментира и кандидатурата си за президентския пост във федерацията, наблягайки на факта, че изготвя амбициозна програма за развитието на художествената гимнастика у нас. Една от основните й цели е популяризирането на този спорт във всички градове и села, чрез програма по интернет и други похвати.

Илиана Раева заяви, че кандидатурата й ще бъде гласувана през ноември на Общоизборно събрание, съставено от представители на клубовете в страната. „Всеки от кандидатите излага своята програма и събранието гласува. Мисля, че имам големи шансове”, допълни бившият треньор на ансамбъла ни.

В заключение тя констатира, че „за първи път спира да препуска” и има време за себе си. „На 21 години станах треньор, после бях с Наско в чужбина. С връщането ми създадох клуба си. Имах и здравословни проблеми, имам нужда от почивка”, каза Раева и побърза да допълни, че все пак е готова за новите начинания в кариерата й и се надява успешно да съвмести ръководния пост във федерацията с новия й проект с Нешка Робева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай