Илияна: Наско не щади здраве и сън за Левски

Описа огромните трудности в последната година

Илияна: Наско не щади здраве и сън за Левски | StandartNews.com

Илиана Раева се обърна към всички левскари навръх рождения ден на клуба.

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика обясни как съпруга й Наско Сираков има безсънни нощи и рискува здравето си заради любимия клуб, който "изведе от задънената улица, от пропастта, от унижението, до което беше докаран". 

"Честит празник на всички ЛЕВСКАРИ - 107 години от създаването на Левски!

Гордея се с Наско и с огромната му любов към любимия му клуб Левски! 

Аз знам през какво мина тази година, откакто е собственик. Знам как не щади здраве и сън, за да изведе Левски от задънената улица, от пропастта, от унижението, до което беше докаран. 

През не по-малко задънени улици и унижение премина самият той, но любовта му към Левски беше над всичко и не се отказа.Левски е създаден за да БЪДЕ и ще БЪДЕ!Бог да бди над него!

Припомняме, че днес Сираков обяви сензационна новина за нов собственик на клуба.

"Това са преговори, кореспонденция от повече от 6 месеца. Всичко е завършено и е в ръцете на адвокатите, които от 4 дни работят. Левски ще има нов собственик!

Искам да кажа какво сме се договорили. Поема всички задължения на клуба, осигурява издръжка, достатъчна Левски да се върне там, където му е мястото. Приоритет №1 е построяването на нов европейски стадион по най-бързия начин.", каза Сираков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай