Илиана Раева проговори! Какво ще прави Наско с акциите на Левски

Всичко, което е казал Наско до този момент, е истината и верният път за клуба

Илиана Раева проговори! Какво ще прави Наско с акциите на Левски | StandartNews.com

Източник: бТВ

Левски преминава през изключително тежък период, но това е закономерно заради управлението на клуба през последните 12 години, заяви в интервю за бТВ Илиана Раева - президент на федерацията по художествена гимнастика и съпруга на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков.

"Левски и футболът са специални за моето семейство. Постигнали сме най-големите си резултати в Левски. Наско е отдал живота си да спаси клуба. Всяко едно велико дело, е съпътствано с трудности. Левски е много специална тема - хубава, любима тема", каза още Раева.

Тя обяви, че "Наско ще се раздели с акциите, когато е сигурен и спокоен, че ще отиват на място, което е добро за Левски".

"Всичко, което е казал Наско до този момент, а той направи и много точно коледно обръщение до левскарите, е истината и верният път за клуба. Трябва да го пазят, защото той наистина е много специален за Левски", категорична бе Илиана Раева.

Най-добрите български гимнастички са в трескава подготовка за олимпиадата в Париж.

"Подготвяме нови съчетания. Но освен това работим и за психологическата подготовка на състезателките, защото те са още деца. Не бягаме от тази трудностите, а се опитваме да ги усъвършенстваме", каза още председателката на федерацията по художествена гимнастика.

Тя посочи, че има проблеми с материалната база, която била под всякаква критика. Затова се налагало да ходят на лагери.

"Като президент на федерацията с всички министри съм работила без проблем. Пари да се прави спорт на високо ниво не се намират лесно. Материалната база е под всякаква критика. Ходим на лагери, които министерството осигурява. Още Бойко Борисов поиска да се отпуснат пари да разширим залата на "Раковски". Това беше преди 6 години. Веднъж от безсилие се разплаках в кабинета на един министър. Сега се работи. Теренът е на МВР и за първи път министър работи по този начин и се надявам да направим тази зала. Момичетата заслужават", оптимист е Раева.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай