Идва огромен скандал в ЦСКА! Ганчев не плаща

Футболистите сами признават за неочаквания проблем

Идва огромен скандал в ЦСКА! Ганчев не плаща | StandartNews.com

Стана ясен един много неочакван проблем в ЦСКА. 

От ръководството на клуба бавят заплатите на футболисти и треньорски щаб, разкриха колегите от Блиц. Това се случва за първи път от много години насам.

От 15 януари играчите не са взели нито стотинка от полагащите им финансови възнаграждения. Ако до 15 април не им бъдат преведени пари, ще станат два месеца. Все пак не е изключено днес или утре те да бъдат зарадвани в навечерието на дербито с Левски. Издънката от Локомотив (Пловдив) с 1:2 в центъра на София вчера обаче забавянето може да бъде удължено.

Трима от играчите на ЦСКА, всичко до един чужденци, потвърдиха новината. По обясними причини обаче няма как да бъдат цитирани. Те добавиха, че има и още нещо. От началото на сезона до момента не е изплатена нито една премия на футболистите за постигнатите победи в първенството и в турнира за Купата на България.

Дали всичко това оказва влияние върху играта на тима, може само да се гадае. Хубаво е да се припомни, че играчите и особено треньорът Нестор Ел Маестро взимат доста висока заплати. Но в същото време не бива да се забравя, че когато човек свикне на висок стандарт на живот, колкото много и да взима, всяко забавяне може да се отрази върху настроението му и нагласата за работа.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай