И турският шампион на опашка за Бербо

Митко едва не провалил трансфера на Ван Перси в "Юнайтед"

И турският шампион на опашка за Бербо | StandartNews.com

Лондон. Слуховете, че Димитър Бербатов ще напусне "Фулъм", стигнаха чак до Босфора. След като богаташите от "Зенит" вече изявиха желание да вземат българина, сега на опашката се нареди и "Галатасарай". Британско издание твърди, че турският гранд е готов да предложи 8 млн. паунда, което е с 3 повече от сумата, която "Котиджърс" платиха на "Манчестър Юн" миналото лято.

Интересът на "Галатасарай" към Бербатов не е нов. "Жълто-червените" искаха Митко още докато той беше част от "Юнайтед". Ако Бербо премине в гранда от Истанбул, той ще може отново да играе в Шампионската лига. Освен това ще бъде в един отбор с Уесли Снайдер и Дидие Дрогба. Двете звезди пък се скъсаха да танцуват веднага след като "Галатасарай" защити титлата си в Турция. Тимът победи 4:2 "Сиваспор" и си гарантира 19-а титла в историята. В съблекалнята на "Чим бом" освен Дрогба, Снайдер и Емануел Ебуе показа танцувални умения.

Поредният коментар за Митко Бербатов в английската преса пък сравни българина с Робин ван Перси. Изданието "Тhebusbyway" публикува материал със заглавие "Как Бербатов щеше да вгорчи живота на Ван Перси". В него се твърди, че ако Митко не беше напуснал "Олд Трафорд", то "природен талант" като Ван Перси никога нямаше да дойде в "Юнайтед" и да стане шампион на Англия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай