И Русия лудна по Бербатов

И Русия лудна по Бербатов | StandartNews.com

Димитър е непоносим, бих го нокаутирал, обяви бивш френски национал

След заслужените похвали за головете му в последните два кръга във Франция по Димитър Бербатов се прехласнаха и в Русия. Причината е предстоящия мач на "Монако" със "Зенит" от Шампионската лига във вторник. Тимът от Санкт Петербург се нуждае от задължителна победа, но за целта ще трябва да спре Бербо. По този повод "Съветски спорт" подгря феновете с 5 любопитни фкта, които трябва да знаят за българина.

Изданието започва с това, че Димитър е по-бърз е от бившата суперзвезда на "Монако" Радамел Фалкао, който сега играе за "Манчестър Юн". Следва видео, в което нашия имитира Марлон Брандо от "Кръстника". "Бербатов многократно е показвал влечението си към киното и дори призна, че един ден може да се снима във филм", пояснява "Съветски спорт". Обръща се внимание и на изящната техника на българина. Авторите на материала не пропускат и талантът му да рисува. Накрая се изтърква, че Митко е скромен и отзивчив и се припомня как през 2007 г. на летище София Морган Фрийман му отказал автограф. "Нека всеки си знае мястото, той няма как да ме познава. Хубаво е, че аз го познах", казва Бебо за случката тогава. "Българинът никога не отказва автограф или снимка със свой фен", отбелязва изданието.

Има и такива обаче, които не харесват нападателя. Митко беше подложен на унищожителна критика от бившия френски национал Ерик ди Меко. "Ако играех с такъв човек навремето, на почивката щях да го нокаутирам с глава. Даваш му топката на 50 сантиметра от него, а той ти крещи, защото няма сили да я стигне", нападна го Ди Меко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай