И Хулио Иглесиас не спаси Бербо

И Хулио Иглесиас не спаси Бербо | StandartNews.com

Принц Албер побесня след резил на "Монако"

Митко Бербатов и "Монако" почнаха по ужасен начин новото първенство във Франция. На "Луи II" тимът загуби 1:2 от непретенциозния "Лориен". Мачът изгледа легендарният певец Хулио Иглесиас, който имаше концерт в Монте Карло. Той дори получи подарък от новия вратар на "монегаските" Маартен Стекеленбург. "За моя приятел и колега вратар", написа Стекеленбург.

Иначе Бербатов игра цял мач и успя да изработи дузпа за изравнителния гол на "Монако". Наказателния удар бе вкаран от другата звезда Радамел Фалкао, който се появи малко преди това. Веднага "Лориен" вкара за 1:2. Това изкара извън кожата принц Албер. Той побесня, "синята" кръв на принца кипна и величието напусна стадиона. Според френските медии Албер дори си е позволил да изрече нецензурни думи.

Със сигурност той ще има разговори със собственика Дмитрий Роволовлев.

Мачът бе и дебют за новия треньор Леонардо Жардим. Той също бе бесен. "Не успяхме срещу един отбор, който има навика да стартира добре в шампионата. Първите 15-20 минути бяха трудни. Имаше една дузина пресечени пасове, които дадоха възможност на съперника да контраатакува. Продължаваме да работим за подобряване на защитата. Искам от отбора да доминираме над съперника. Търсим централен защитник, халфове и крила. Мога да обещая на феновете, че ще продължим да работим за подобрението на отбора", каза Жардим след срещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай