Гъста каша и кокал с месо във футбола ни

Лечков уж отказа поста за президент, сега пък не бил подавал оставка

Гъста каша и кокал с месо във футбола ни | StandartNews.com

Кашата в БФС продължава да се сгъстява! Около месец след драматичните събития на мача с Англия, расизма, оставките и оттеглянето на Боби Михайлов, въобще не се знае кой дърпа конците на футбола ни, кой ще прави това за в бъдеще. В момента в търговския регистър като президент е посочен Михаил Касабов. Това е така, тъй като предишните вицепрезиденти Йордан Лечков, Атанас Фурнаджиев отказа да поемат поста и заяви, че ще подадат оставки. Касабов също обяви, че не иска да ръководи футбола ни, но ще бъде вписан по документи, за да насрочи нов Конгрес!

Лечков смята да оглавява БФС до края на мандата

Е, дата за такъв няма, а няма и индикации да бъде свикан Изпълком, на който тя да бъде определена. Вместо това, първият вицепрезидент Йордан Лечков обяви, че всъщност "законите трябва да се спазват" и той не бил подал оставка. Следователно, Лечков може би се цани да оглави футбола. В същото време обаче не трябва да забравяме, че сайтът на БФС - bfunion.bg разкри официално, че Лечков и Фурнаджиев се отказват от правото си да водят футбола ни (както се вижда от съобщението на сайта на Съюза на снимката).

Да не забравяме и, че премиерът Бойко Борисов обяви, че с това ръководство на БФС, държавата не би работила.
Така че, кой крив, кой прав, кой върти игри, кой не, предстои да се разбере! Едно е ясно, кашата във футбола ни е пълна, но явно има още месо по кокала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай