Гришо купил подаръци за Свети Валентин

Звездата ни ще играе осминафинала на Откритото на Австралия на 14 февруари

Гришо купил подаръци за Свети Валентин | StandartNews.com

Любовта и забраната за публика в Мелбърн в следващите дни бяха основните теми по време на пресконференцията на Григор Димитров след успеха му над Пабло Кареньо Буста в третия кръг на Australian Open. Българинът каза, че е научил за случващото се още преди мача и е бил наясно, че това може и да е последната му възможност в турнира да играе пред публика. 

„Неочаквано е, но вече нищо не може да ни изненада толкова много. Продължаваме да сме благодарни затова, че имаме шанса да играем тук. Чувстваме се и много добре приети от местните.

Няма да е същото без зрители, но съм благодарен за възможността, която имаме. Винаги е хубаво да има публика. Има много неща, които не мога да контролирам. Фокусирам се върху тези неща, които зависят от мен. Надявам се след тези дни нещата да могат да се върнат към нормалното, както бе в последните седмици", заяви българинът. 

Той отново коментира и мача с Пабло Кареньо Буста, който се отказа заради травма.

"Началото беше много важно, особено първите 4 гейма. Останах възможно най-фокусиран. Условията бяха трудни, слънцето пречеше. Успях да изиграя много постоянни геймове и мисля, че това оказа влияние.

Намирам се в добро състояние - физически и психически. Днес не усетих необходимостта да опитам да играя повече или нещо такова. Мисля, че направих правилно нещата, които трябваше", обясни Гришо.

Димитров е доволен, че следващият му мач ще бъде навръх Свети Валентин – празник, който самият той харесва. Григор дори разкри, че вече се е приготвил с подарък за 14 февруари. 

„Винаги има любов. Вече съм купил подарък, много съм доволен от него. Харесва ми. Всички ние сме основани на любовта. Не можем без нея. Не мисля, че трябва да е Свети Валентин, за да направиш нещо специално за човека до теб. Хубаво е да играеш тенис на този ден, така че се надявам да имам хубав ден. Ще ни липсва публиката, така че всичко, което може да добави нещо положително, е хубаво“, завърши хасковлията. Плътно до звездата ни в Мелбърн е новото му гадже Лолита Османова. Тя е в ложата на Гришо, а за кадем преди мач винаги го целува.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай