Гонзо: "Левски" го чака добро бъдеще

Сираков има авторитет и ще накара всички в клуба да работят като едно цяло, обяви пред БНТ Георги Иванов

Гонзо: "Левски" го чака добро бъдеще | StandartNews.com

Легендата на "Левски" и настоящ спортен директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов разкри, какво бъдеще очаква "сините" начело с Наско Сираков начело на клуба. Бившият нападател на "сините" заяви пред колегите от БНТ, че легендата има безспорен авторитет, с който може да накара всички в клуба да работят, като едно цяло.

"Левски показа, че има фенове, които обичат отбора. Спасението се дължи на хората, които отделяха от залъка си, за да помогнат. Хората застанаха зад Наско Сираков. Познавам го и знам какъв ръководител е. Аз съм се учил от него. Ако намери финансиране и помощ от феновете - Левски ще успее. Клубът има добро бъдеще с него. Левски има нужда от добри професионалисти. Той е мотиватор и с безспорния си авторитет ще може да накара всички в клуба да работят, като едно цяло", обясни Гонзо.

Каква нова инициатива готвят от "Левски" за феновете

Той коментира и предстоящото подновяване на родната efbet Лига, като сподели, че се надява дългата пауза да не се отрази на физическото състояние на играчите.

"Никой не знае как ще изглеждат футболистите след 2 седмици тренировки, но 2 месеца стоене у дома. Купата и второто място са напълно постижими. Готвим се. Пандемията ни хвана в момент, в който изграждахме отбора. Никой не може да прави далечни прогнози. Дано да няма сериозни контузии", каза Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай