Голям шеф проговори! Разпада ли се Лудогорец

Първи думи на изпълнителния директор Ангел Петричев

Голям шеф проговори! Разпада ли се Лудогорец | StandartNews.com

Драмата с оставките в шампиона Лудогорец ескалира!

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, даде яснота около масовите оставки в клуба. Управникът разкри защо се е стигнало до това решение на ръководството и поясни какво следва за шампиона на България, пише Спортлайв.бг.

"Не съм съгласен за извънредно положение, защото Лудогорец е много добре структуриран клуб. Морален акт от ръководството. Ние имаме привилегията да работим в обстановка, в която всичко ни е подсигурено. Нямаме право на оправдание. Когато допуснеш един подобен резултат, срамен, логично е проблемът да е в хората, които управляват този процес", каза Петричев пред медиите на летището в Дания.

"Всички от ръководството. Имаше бързо събрание на УС. Най-вече оперативното ръководство в мое лице и на спортно-техническия. Не сме стигнали до този етап, нашите собственици са прагматични и ще изслушат мотивите за оставката. И след това ще преценят".

"Понякога един подобен резултат катализира, не съм сигурен дали това не е за доброто на Лудогорец. В конкретния случай това ще катализира някои процеси и съм сигурен, че те ще са за добро. Начинът на управление и философията на Лудогорец има две лица - Кирил и Георги Домусчиев. Докато тези хора са ангажирани - нашите привърженици могат да са сигурни. Ще изтърпят подигравките и съжалявам за което. Лудогорец ще се върне на правия път".

"Аз обичам Лудогорец и го обичам, защото съм от ден първи заедно с Георги Караманджуков, ние 12-13 години сме заедно. За нас клубът е любов, защото във футбола отпуска няма. За 12 години нямам спомен да съм почивал активно, защото обичам клуба. Това е нещо, което през годините е донесло страшно много емоции. Много се дразня, защото има жестоки критики към Петев. Този човек беше в началото. Тухла по тухла сме строили този клуб и той не е случаен. Винаги ще изпитвам огромно уважение, както и към останалите колеги, с които заедно си подаваме оставки. Моралът и достойнството ни задължават да го направим".

"Не мога да кажа как ще реагират нашите привърженици, защото получих сигурно 280 съобщения. Повечето успях да ги прочета. Няма да е лесно, аз искам тези хора да ги гледам право в очите. Не искам да съм човек, който се крие зад гърба на някого", добави още управникът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай