Гневът на феновете се изля върху Роналдо

За пенсия ли е петкратният носител на "Златната топка"

Гневът на феновете се изля върху Роналдо | StandartNews.com

Кристиано Роналдо не се наслаждава на мечтан старт на кариерата си в Саудитска Арабия. Португалската легенда подсили местния Ал Насър, подписвайки рекорден договор за 200 милиона евро на година, но в първите си два официални мача не успя да се разпише, а след снощната загуба с 1:3 от Ал Итихад, с която отбора от Риад отпадна от Суперкупата на страната, в социалните мрежи се изсипаха куп критики по адрес на 37-годишната звезда, пише dir.bg.

Един от голмайсторите за Ал Итихад подразни Кристиано още по време на двубоя. Абдерразак Хамдала отпразнува попадението си точно както и Лионел Меси го стори по време на Ел Класико на "Сантиаго Бернабеу", вдигайки фланелката с името си точно пред телевизионните камери.

Петкратният носител на "Златната топка" вече втори пореден двубой не успява да отбележи, а това напълно логично увеличава критиките по негов адрес, защото се очаква той да е играчът, който прави разликата за Ал Насър.

"Това е влиянието на Кристиано. Ал Насър бива отнесен от отбор от средата на таблицата", написа един от запалянковците в Twitter.

"Роналдо пречи на отбора си, трябва им нов нападател", смята друг.

"Той е просто ужасен, няма смисъл да се лъжем", пише трети.

Определенията по адрес на Роналдо далеч не приключват с това. Той бе наречен "приключил с футбола измамник, който не става дори и за Саудитска Арабия". Любителите на футбола се обединяват около това, че португалският ветеран е продал душата си за пари и така е загърбил всичко, постигнато до момента в невероятната му кариера.

За втори пореден мач той бива засенчен от бразилския си съотборник Андерсон Талиска. Бившият играч на Бенфика и Бешикташ вкара единственото попадение за Ал Насър при снощната загуба, а преди това донесе победата на отбора с 1:0 срещу Етифак в първенството миналия уикенд.

Следващата среща на отбора е за първенство срещу Ал Фатех на 3 февруари, като Кристиано ще се надява, че най-сетне ще успее да счупи каръка за новия си тим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай