Глобиха солено Левски, ЦСКА-София и Ботев (Вр)

"Сини" и "червени" заплашени с лишаване от домакинство

Глобиха солено Левски, ЦСКА-София и Ботев (Вр) | StandartNews.com

Дисциплинарната комисия към БФС постанови днес сериозни глоби за три от отборите от 1 лига. Ботев (Враца) отнася санкция от общо 10 хиляди лева. Сериозни глоби получиха и Левски и ЦСКА-София след дербито.

Провинението провинение на врачани, което им носи най-голяма глоба е за нанесени обиди към длъжностни лица от страна на ръководителите на клуба. То е оценено на 8000 лева. Гневът на ръководството на клуба бе предизвикан от решенията на съдията Костадинов в двубоя със Славия през уикенда, спечелен от "белите" с 3:1. Още две хиляди лева глоба врачани получават и за хвърлени предмети и обидни скандирания от страна на феновете по време на мача.

 "Сините" ще трябва да платят общо 5000 лева за хвърлени предмети с последствие и нецензурни скандирания, докато "червените" ще трябва да заплатят 9300 лева за хвърлени предмети с последствие, хвърлени факли и димки на пистата, нерегламентирано използване на бомбички и обидни скандирания, като "армейците" ще трябва и да възстановят нанесените щети на Националния стадион. Двата тима получават и предупреждение за лишаване от домакинство за провиненията си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай