Гибона с хеттрик за властта

Гибона с хеттрик за властта | StandartNews.com

Стара Загора. С неочаквано тайно оръжие - легендата на столичния „Левски" Божидар Искренов – Гибона, излезе тимът на община Стара Загора в демонстративния мач срещу сборен тим на местни журналисти, с който започнаха официално регионалните полуфинали на тазгодишния турнир Kamenitza Фен Купа.

Радостта на народа, окрилен от новата си любов под Аязмото, набързо мушна два красиви гол, а през второто полувреме оформи и хеттрика. Въпреки това буквално в последната минута медиите успяха да измъкнат хикса и дузпи трябваше да определят победителя. След като се изредиха всички играчи обаче резултатът остана отново равен – 7:7 и съперниците кавалерски се съгласиха на боевото реми.

Неочаквано миналогодишния регионален шампион - „Аватар", стартира със загуба от „Електроникс" За сметка на това тимът на на старозагорския градоначалник „Ел Галактикос" Живко Тодоров разгроми с класическото 3:0 „Клуцохор" и остава сред най-сериозните претенденти за регионалната купа. „Много се надявам отбор от Стара Загора да стигне до националните финали, а след това и до Рио. Стискам палци и на Германия и Аржентина да станат финалисти на Световното в Бразилия", заяви кметът Тодоров след впечатляващата победа на отбора си.

Най-добрите 32 отбора от Старозагорска и Сливенска ще определят на стадиона под Аязмото този уикенд регионалния шампион и неговия подгласник.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай