Генков със счупена ръка

Вратар лъсна гола глава, дадоха свободно на "сините"

Генков със счупена ръка | StandartNews.com

Цветан Генков е със счупена ръка. Нападателят се появи в лагера на "Левски" в Линдабрун с шина.

Той обясни, че е пострадал при битов инцидент. Цецо има фрактура на крайната кост на лявата ръка. "Малко ме боли, но няма проблем да тренирам с тази шина. Две седмици съм почивал след края на сезона в Полша, но нямам търпение да започна да тренирам", коментира Генков. "От Висла и ФИФА зависи кога ще играя, тъй като трябва да получа жълтата си карта. Развалих договора с тях едностранно, след като не се държаха коректно с мен и няколко месеца не ми плащаха", каза още той и добави, че иска да стане шампион със "сините".

Жегата в Австрия пък принуди вратаря Михаил Иванов да се раздели с модната си фризура. Той се обръсна гола глава.
Четирима футболисти пропуснаха тренировката вчера сутринта заради контузии. Даниел Димов, Орлин Старокин, Христо Попадийн и Борислав Цонев. Те се готвеха във фитнеса.

Отборът се отказа от следобедната тренировка и се разходи до столицата Виена.

Новото попълнение Рамон Лопес пък разкри пред пратениците на родните медии в Австрия, че преди година е бил пред трансфер в руския гранд "Динамо" М. "Нещата не се получиха, защото се контузих. Иначе условията бяха много добри", обясни той. "Напуснах "Волин", защото не бях получавал заплата шест месеца. Знам, че се е появила новина, че мога да пропусна първите мачове. Говорих с моя агент, той и адвокатът на "Левски" работят по случая", добави бразилецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай