Ганчев на среща с "червена" България

Гришата дава нишан, че не всичко е приключило

Ганчев на среща с "червена" България | StandartNews.com

София. Среща на Гриша Ганчев с лидери на "червената" общност се е състояла във вторник, научи "Стандарт". В комплекс "Макси" се събрали 25-30 цесекари буквално от всички точки на България. Става въпрос за хора с бизнес и позиции в обществото.

Те искали да научат лично от боса на "Литекс" истината за проваленото му идване в ЦСКА. Гришата изтъкнал няколко аргумента - огромните дългове, постоянните промени в мнението на "Титан". Гришата определил и като свръхочаквания исканията на групировката "Енимълс" на прочутата среща в началото на преговорите. Венци Стефанов вече разкри, че настоящите стюарди на "Армията" споменали за 11 поредни титли. "На тези хора им трябва Флорентино Перес, не аз", помайтапил се в "Макси" Гриша Ганчев.

Присъстващите обаче пазят пълно мълчание по други важни теми от срещата. Но категорично отрекоха, че босът на "Литекс" иска да прави от "Септември" нов ЦСКА в трета дивизия. Напротив, според Гришата "червените" нямат място във "В" група. Новината за срещата гръмна сред "червената" общност и беше приета като нишан, че не всичко е свършило. "От наша страна може да обещаем едно - Гриша Ганчев има пълната ни подкрепа и видя, че "червена" България продължава да му вярва и го чака на "Армията", споделиха пред "Стандарт" очевидци на разговорите в комплекс "Макси".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай