"Кемпински" в Банско за шести път с наградата "Ски хотел №1"

Призът бе връчен на бляскава церемония в Кицбюел

"Кемпински" в Банско за шести път с наградата "Ски хотел №1" | StandartNews.com

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново стана горд носител на титлата за „Най-добър ски хотел на България“, присъдена от най-престижната организация в международната туристическа ски индустрия. Бляскавата гала церемония по награждаването се проведе на 21 ноември, събота в австрийския хотел A-ROSA Кицбюел и събра над 200 пазарни лидери и водещи експерти  в ски туризма от 40 различни народности от Северна и Южна Америка, Европа, Азия и Австралия. По традиция, събитието бе част от специално подготвената за участниците тридневна програма с гурме вечери, ски, разглеждане на забележителности и развлекателни занимания. Сред поканените ВИП гости на червения килим бе и ПР и Маркетинг мениджъра Емилия Кордева, която имаше удоволствието да приеме почетната статуетка от името на хотела и благодари на гласувалите от цял свят за тяхната подкрепа и признание.

 

По повод на спечелената награда, Генералният мениджър Кристиан Руге коментира: „За нас е огромна чест да бъдем избрани за Най-добър ски хотел на България за шести път. Това е изключително ценна награда за нас, тъй като е присъдена въз основа на оценката на нашите гости от цял свят, за което искрено им благодарим. Тази награда ни поставя на световната ски карта и допринася допълнително за популяризирането на ски дестинацията, на нашия продукт и на марката Кемпински. Поздравления и заслужени аплодисменти за целия екип на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско за техните усилия и страхотното представяне. Без тях това не би било възможно.“

 

Световните ски награди са глобално признати като водеща програма в световния ски сектор. Победителите бяха отличени на база на гласувания от цял свят от водещи специалисти в ски индустрията и от хиляди потребители на луксозни пътувания в редица категории, включително най-добрите вили, хотели, курорти и туроператори. Пълният списък на победителите в Световните ски награди е публикуван на https://worldspaawards.com/winners/2019.

Тази година бе много успешна за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Само преди месец хотелът получи и друго елитно международно признание, а имено за „Най-добър спа център на хотел в България“. В средата на годината пък хотелът бе награден за „Най-добър лайфстайл хотел на България“ от Световните туристически награди. Наред с всички тези отличия от световен ранг, хотелът зае почетното първо място в класацията на TripAdvisor в категориите – Топ 25 хотела, Топ 25 луксозни хотела и Топ 25 хотела в обслужването в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай