Фламенго стигна финала на Световното клубно първенство (ВИДЕО)

Бразилският гранд удари Ал-Хилал

Фламенго стигна финала на Световното клубно първенство (ВИДЕО) | StandartNews.com

Отборът на Фламенго победи с 3:1 Ал-Хилал и се превърна в първия финалист на Световното клубно първенство, което се провежда в Катар. Победителят в Копа Либертадорес елиминира отборът от Саудитска Арабия и ще спори за трофея с победителя от сблъсъка между Ливърпул и мексиканския Монтерей, който се играе в момента.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Ал-Хилал поведе в резултата след попадение на Салем Ал Даусари, който остави Диего Алвеш безпомощен. Фламенго влезе променен във второто полувреме и в 49-ата минута обаче Джорджан Де Араскета получи невероятен пас в наказателното поле и промуши топката зад гърба на вратаря, възстановявайки равенството в срещата.

Последваха два бързи гола за Фламенго, с които спорът в срещата бе решен. В 78-ата минута с прехвърлящ пас Рафиня намери Бруно Пинто, който засече с глава и заби топката отблизо, оформяйки пълния обрат.  В 83-ата минута Андре Карийо извърши ужасяващо влизане, за което му бе показан директен червен картон и бе принуден да напусне терена преждевременно.

Така отборът на Фламенго се класира за финала на Световното клубно първенство и мечтае за требъл, след като вече спечели Копа Либертадорес и титлата в Бразилия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай