Филм на ужасите на "Анфийлд"! Реал шокира Ливърпул

Невероятен обрат на мача и позорна загуба на домакините

Филм на ужасите на "Анфийлд"! Реал шокира Ливърпул | StandartNews.com

Вече години наред Ливърпул изживява лоши емоции срещу Реал Мадрид. Тази вечер на "Анфийлд" обаче беше върхът на шока!

В първи двубой от осминафиналите на Шампионската лига "червените" загубиха с  2:5, като в началото на мача нищо не предвещаваше катастрофата.

Невероятно начало за мърсисайдци, които откриха резултата още в 4-ата минута. Автор на попадението е навлизащият във все по-добра форма Дарвин Нунес, който елегантно с пета отбеляза след пас на Салах.

Кошмарът за Реал продължава с пълна сила. Вратарят Тибо Куртоа се отчете с изключително нескопосано отиграване и комично си бутна топката с коляно, а тя отиде при Мохамед Салах, който не сбърка за 2:0.

И след това всичко се обърна! Кралете успяха да се върнат в мача благодарение на огромната класа на Винисиус - 1:2.

Алисон реши да не остане по-назад от  своят колега на вратата Тибо Куртоа, правейки абсолютно същата нелепа грешка като него. Той подари топката на Винисиус, а това означаваше 2:2.

Само две минути след началото на втората част, Лука Модрич центрира от фаул, а Едер Милитао с глава вкара третия гол във вратата на мърсисайдци. И обратът бе налице!

Кошмарът за Ливърпул бе пълен в 56-та и 66-та минута на втората част, когато изпадналата в шок защита на домакините бе унищожена от Бензема - 2:5.

Този кошмарен резултат се запази до края на мача, като постави отново големи проблеми пред тима на Юрген Клоп. На практика Ливърпул се прости тази пролет с Шампионската лига, докато хитрият Реал продължава в своя марков турнир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай