ФИФА ни засили в Града на смъртта

Къде са ми опонентите, пита Боби Михайлов

ФИФА ни засили в Града на смъртта | StandartNews.com

София. Пореден хаос с контролите на националния отбор избухна в четвъртък. ФИФА обяви, че на 5 март ще гостуваме на Хондурас. И то в най-зловещото място на планетата - Сан Педро Сула. Най-големият град в латиноамериканската държава държи рекорда за най-много смъртни случаи на глава на населението. Там на ден загиват насилствено над трима души. По-късно обаче се разбра, че такъв мач няма.

Борислав Михайлов обяви, че водим преговори със съвсем други страни - Австралия и Беларус. Най-близо сме до двубой с националите на бившата съветска република в София. Михайлов разкри също, че 583 клуба ще гласуват на изборите за нов шеф на БФС на 14 февруари. Вчера Изпълкомът изключи 137 от общо 182 тима, които не развиват дейност. На самия конгрес ще бъде предложено да бъдат приети за членове нови 108 отбора.

"Надявам се да имам опонент. До този момент няма. Много лесно е да се плюе пет години, а после никой да не се яви. Когато ходя по страната и се срещам с хората, не усещам недоволство. Предстои най-демократичният избор", продължи Михайлов и разкри, че няма да прави промени в Изпълкома, ако победи за трети път.

Все още няма селекционер на младежкия национален отбор. Той ще бъде избран след 14 февруари. БФС пък ще кандидатства за Евро 2020, въпреки че все още стои проблем със стадиона, който ще предложим. "Не съжалявам, че намалихме "А" група. Предполагам, че всички ще започнат", завърши Боби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай