Феновете: Роджърс хвърли 215 млн. за боклуци

Феновете: Роджърс хвърли 215 млн. за боклуци | StandartNews.com

Феновете на "Ливърпул" събират пари за самолет

Две седмици преди решителния сблъсък "Лудогорец" - "Ливърпул" в Шампионската лига феновете на "червените" поискаха главата на треньора Брендън Роджърс. Те негодуват срещу неразумната трансферна политика през лятото. Привърженици са направили група в "Туитър" - "Роджърс аут". В нея се обсъждат най-вече покупките за общо 215 млн. паунда, които Роджърс направи откакто е в клуба. Това лято той пазарува предимно от "Саутхямптън" и "Суонси". "Тези два отбора сега празнуват", пише един от привържениците. Феновете са недоволни и от факта, че "Ливърпул" до последно ще се бори да излезе от групата си в Шампионската лига с "Базел" и "Лудогорец". Според тях това са отбори, които до преди няколко години не бяха от чергата на "червените"/

Феновете дори събират пари, за да изразят по-мащабно недоволството си. Те ще наемат самолет, който да лети над "Анфийлд" с банери против Брендън Роджърс. Някои от посланията ще са "Любов завинаги с играчките от "Саутхямптън" и "Суонси" - абсолютни боклуци" и "Брендън Роджърс - футболен гений".

Феновете скочиха и на защитника Деян Ловрен. Според тях хърватинът изобщо не заслужава платените за него 20 млн. паунда и го искат вън от отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай