Фен си татуира автограф на Агуеро

Фен си татуира автограф на Агуеро | StandartNews.com

Алън взел отпуск заради идола си от "Сити"

Черният петък се превърна в син за един от най-яростните фенове на "Манчестър Сити". Той успя да вземе автограф върху гърба си от Кун Агуеро, който веднага бе превърнат в татуировка.

Алън Смит, 55-годишен, вече има 6 татуса върху тялото си, свързани с любимия отбор. Включително и моментът на празнуването след успеха 3:2 срещу КПР през 2012 г., който донесе дълго чаканата титла на "гражданите". Най-отгоре върху гърба му пък грее емблемата на "Сити". Мъжът е нашарил върху кожата си портрети на Агуеро, Компани, Джо Харт и бившия мениджър Манчини. Подписът Кун пък постави точно до лика си. Алън, транспортен работник, беше сред стотиците запалянковци, които атакуваха централния МОЛ на Манчестър. Ултрасът доведе и четиригодишния си син Джо, кръстен на легендата на "сините" Джо Мърсър.

"Агуеро е моят любимец, беше страхотно да го срещна и да покажа татуировките си. Ходя на мачове от 46 години, но този ден е велик. Подписът на Агуеро означава всичко за мен", каза щастливият Алън, който си взел ден отпуск, за да не изпусне събитието. Всъщност, аржентинецът беше в магазина, за да промотира първата си книга.

"Следващата цел е синът ми Джо да стане талисман на "Сити". Също така сме в листата на чакащите за сезонна карта за мястото точно до моето", каза лудият запалянко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай