Фен на ЦСКА даде 100 000 за акции

Фен на ЦСКА даде 100 000 за акции | StandartNews.com

Боби: "Червените" да си отварят очите на четири

Фен на ЦСКА постави рекорд от началото на борсовата кампания, като плати 102 хиляди лева за 34 000 акции. С комисионните сумата нараства. Така клубът отчете втория най-успешен ден в кампанията. Сделките за понеделник бяха 151 на обща стойност 131 718 лева. Рекордът за покупка досега беше 14 000 лева. Плати ги синът на един от известните привърженици. В сметките не влизат суми от по 400-600 хиляди лева, дадени от бизнесмени директно на собственика "Лира инвестмънтс". Името на паралията не знаеха и в клуба. Феновете се разшумяха, че е Бербатов, но проверка опроверга подобен вариант.

В същото време шефът на БФС Боби Михайлов даде точно разяснение за "червените". "Засега ЦСКА не е застрашен с отнемане на лиценза за участие в евротурнирите. Не сме получавали писмо от УЕФА, нито път са ме уведомявали лично", заяви пред БЛИЦ Боби на път за Торино, "Подчертавам "засега", защото ЦСКА е под мониторинг на УЕФА. Това не бива да се забравя от шефовете на клуба. Моят съвет към тях е да си отварят очите на четири, тъй като УЕФА може по всяко едно време да ги изненада. На всеки три месеца се извършва контрол върху работата в ЦСКА. Ако "червените" не са изрядни, това ще им навреди. Да, срокът за подаване на заявки за участие е до 31 май, но УЕФА винаги е в правото си да взима решения относно клубовете, поставени под мониторинг", завърши Боби. ЦСКА е с условна присъда от три години без участие в Европа, като изпитателният срок изтича след 12 месеца.

Бойкот в "Локо" за "Армията"

На "Лаута" се чудят как да съберат отбор за последния мач за сезона с ЦСКА. По информация на "Стандарт" някои от основните играчи на "Локо" (Пд) вече са си опразнили шкафчетата в съблекалните. Така на "Армията" пловдивчани може да пристигнат с юноши. Чужденците пък се оплакват, че наемите за квартирите им също не са плащани от клуба, както е по договор. Половината и без това са нарочени за гонене, а Белаид, Диего и Ндайе се продават. До 2 седмици Коко Динев ще обяви бъдещето на "Локо".

Накажете сурово Минев

от "Ботев" за расизъм, настояха от ЦСКА, след като футболистът Тони Силва се оплака, че Веселин го е наричал "маймуна" и му е предлагал банани по време на мача в неделя. "Ако расизмът, проявен от този футболист, остане без последствия, ще бъдем принудени да защитим Тони Силва чрез правораздавателните органи. Знаем, че БФС в никакъв случай не третира играчите по цвета на кожата им и не ги дели и сега е моментът това за пореден път да бъде доказано, като се вземат съответните мерки в името на правдата и разпоредбите на УЕФА", зоват от ЦСКА.

Обмислям да съдя Силва

за лъжа, отвърна в "Спортал" Веселин Минев, "Няма нищо подобно. Вярно е, че си разменихме остри думи, след като той на няколко пъти умишлено ме удари в единоборства. Обаче не съм го обиждал на расистка основа. Нито съм го наричал "маймуна", нито пък съм му казвал да ходи за банани. Това са лъжи. Ако беше така, както той твърди, поне един от шестимата съдии на мача щеше да чуе това и да го опише в доклада", коментира бранителят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай