Джон Тери: Когато Стилиян ме потърси, веднага казах "да"

Джон Тери: Когато Стилиян ме потърси, веднага казах "да" | StandartNews.com

Лондон. Лидерът на Челси Джон Тери изрази вяра, че показана подкрепа и единство от футболната общественост, са вдъхновили Стилиян Петров в успешната му борба с левкемията.

Капитанът на "сините" от Лондон взе участие в мача в подкрепа на Стенли миналата неделя. Тери бе част от 11-тероката на Стилиян, в двубоя, който бе с благотворителна цел за събиране на средства в борбата с коварната болест.

"Когато Стилиян се свърза с мен и ми предложи да играя, веднага се съгласих", заяви Тери, цитиран от Mirror.

"Познаваме се добре през годините, тъй като бяхме капитани на отборите си, от моментите когато сме отивали при реферите преди началото на срещите и такива неща. Той е страхотен лидер в Астън Вила. Когато играехме срещу Вила след като Стилиян бе диагностициран, моментите, когато феновете ставаха и го аплодираха, бяха невероятни", коментира още Тери.

"Когато видиш това, футболът отива на заден план. В случая става дума за живота на един човек, затова е хубаво когато всички се обединяват. Когато носихме фланелките в подкрепа на Стилиян, отношението на феновете беше страхотно", продължи централният бранител, който изигра 45 минути в неделя на "Селтик Парк".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай